понеделник, 30 октомври 2017 г.

Vela Shape (Вела Шейп) — ефективната технология за лечение на целулит!

VelaShape II (Вела Шейп)

Vela Shape третира в дълбочина и горния слой на кожата едновременно, като с това се постига намаляване на мастните натрупвания, обиколката и редуциране на целулита. Новото при този вид технология е революционната комбинация от радиочестота, инфрачервена светлина и вакуумен масаж.



Светлината и контролираната радиочестота увеличават кислорода на вътреклетъчно ниво чрез затопляне. Вакуумът и специално конструираните масажори изглаждат кожата и улесняват безопасно и ефективно достигане на енергията от Vela Shape до проблемните зони. Резултатът е увеличен метаболизъм и повишен лимфен дренаж.

Освен разграждане на мазнините, в клетките се наблюдава и страничен ефект върху кожата - увеличаване производството на колаген. Така кожата става все по-еластична и с видимо по-здрав и млад вид.

Подобряването на кожата се забелязва още след първата процедура. Резултатите в намаляване на обиколките могат да се усетят между първа и втора процедури, а последователното намаляване на целулита се вижда след четвъртата процедура.

Доказано е, че средното намаляване на обиколката след курса процедури с Vela Shape варира от 1,5 до 7,5см.
VelaShape (Вела Шейп) дава видим резултат

Усещането по време на процедурата е леко затопляне, което понякога се усеща до няколко часа след процедурата. Това е индикация за постигане на добър ефект. Процедурата не е болезнена и не изисква промени в ежедневието.

След пакета процедури се препоръчва периодично прилагане с цел задържане на резултатите, комбинирано съответно с адекватен хранителен и двигателен режим.

Как работи Vela Shape


Vela Shape е специализиран апарат за третиране на целулит и намаляване на обиколките. Vela Shape третира в дълбочина и горния слой на кожата едновременно, като с това се постига намаляване на мастните натрупвания, обиколката и редуциране на целулита.

Vela Shape е комбинирана процедура. В нея работим с 3 компонента – радиочестота, инфрачервена светлина и вакуум масаж.
Хубавото при нея е, че въздействието е комплексно, по едно и също време са включени и трите компонента. Затова ефектът, който се получава, е комбиниран. Работим едновременно за целулита, локалните мастни натрупвания и не на последно място за еластичността на кожата. Всеки един от тези 3 фактора може да се окаже тясно специализиран в решаването на конкретен проблем. Например инфрачервената светлина влияе върху локалните мастни натрупвания. Радиочестотата въздейства върху клетките, които произвеждат колаген (фибробластите), т.е. най-добре повлиява върху еластичността на кожата, има отношение и върху целулита. Вакуумът допълва въздействието на другите два компонента като дрениращ фактор – освобождава тялото от токсичните вещества и целулитните натрупвания.

Действието на апарата Vela Shape


Светлината и контролираната радиочестота увеличават кислорода на вътреклетъчно ниво чрез затопляне. Вакуумът и специално конструираните масажори изглаждат кожата и улесняват безопасно и ефективно достигане на енергията от Vela Shape до проблемните зони. Резултатът е увеличен метаболизъм и повишен лимфен дренаж. Освен разграждане на мазнините, в клетките се наблюдава и страничен ефект върху кожата - увеличаване производството на колаген. Така кожата става все по-еластична и с видимо по-здрав и млад вид.



Въздействие на инфрачервени и електромагнитни лъчи оптимизиран с помощта на два аппликаторов електроди с никелово покритие на работната част. Един от тях е предназначен за премахване на целулита и моделиране на части на тялото с голяма площ (гърба, бедрата, седалището), а другата — за обработка на зони на тялото с по-малка площ и сложна (криволинейной) конфигурация на контурите (брадичката област, на ръцете, на долните отдели на предната коремна стена).

Показания Vela Shape

  • нов и стар целулит във всички зони – ръце, бедра, корем
  • мастни натрупвания в областта на корема, паласки, брич и ръце
  • отпусната кожа след раждане и рязко отслабване
  • двойна брадичка
  • омекотяване на бръчки и мастни възглавнички около коленете
  • стрии – подобрява текстурата на кожата
  • след липосукция

Процедурата е високо специализирана и се изпълнява от сертифицирани и обучени кинезитерапевти, които преценяват съответните показания и противопоказания.

Резултатът е научно и клинично доказан – с новият VelaShape II е постигната максимална мощност на би-полярната радиочестота, която е ефективна при разграждане на мазнините и премахване на целулита.

Резултатите са клинично доказани и са видими още след първата процедура.

Освен мощното въздействие върху мастните депа и целулитът Vela Shape влияе срещу отпускането на кожата, като активира клетките да произвеждат повече еластин и колаген. Над 85% от жените и по-малко при мъжете за съжаление се среща целулит (cellulite). Особено след раждане, след рязко отслабване, след липосукция и т.н.

Области, които може да се третират с VelaShape


  • Седалищни части
  • Корем
  • Бедра
  • Бричове
  • Паласки
  • Гръбни перки
  • Прасци
  • Колене
  • Ръце
Тайната на успеха се крие точно в това, че VelaShape III комбинира няколко технологии в една процедура. Когато се използват едновременно, те са в пъти по-ефективни, отколкото по отделно. Комбинацията е между мощна радиочестотна енергия, лазерен инфраред, пулсиращ вакуумен механизъм, който подпомага по-дълбокото проникване на енергията и ролерния масаж, който стимулира движението на мастните клетки. При това разместване на мастните клетки се освобождават притиснатите от тях кръвоносни съдове, които дренират разградените от радиочестотната енергия мазнини. Уникалната за VelaShape III лазерна инфраред светлина релаксира кръвоносните съдове, в следствие на това те увеличават размера си и дренират в пъти по-бързо, вече втечнените мастни клетки.

VelaShape е единственият апарат за оформяне на тялото, който достига нужната температура в дълбочина, за да предизвика НЕОКОЛАГЕНЕЗА – естествен процес водещ до образуване на нов колаген и еластин!

Често задавани въпроси


Колко бързо ще забележа промяната?

Леко подобрение в релефа на кожата ще забележите още след първата процедурата, тя става по-гладка и стегната при допир. Резултатите за намаляване на обиколките са видими след втората процедура, а подобряване на целулитните зони се наблюдава до четвъртата процедура.

Колко сантиметра мога да намаля от обиколката си?

В клиничните изследвания средното намаление е от 4см-8см в обиколката на корема и около 2 см намаление в обиколката на бедрата .

Безопасни ли са процедурите?

Процедурите са напълно безопасни и ефективни за всеки тип и цвят кожа. Няма информация за неблагоприятно влияние върху здравето в краткосрочен или дългосрочен план.

Боли ли?

Повечето пациенти смятат процедурите с VelaShape за комфортни – като дълбок топллинен масаж на тъканите. Процедурите са проектирани да съответстват на нивата на вашата чувствителност и комфорт. След процедурата е нормално кожата да е леко зачервена и да чувствате затопляне дори няколко часа след това.

Резултатът постоянен ли е ?

За да се запази резултатът научно е установено, че са необходими поддържащи процедури един път на 1-2 месеца, както и да спазвате подходящ хранителен и двигателен режим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар